Rehabilitering

Rehabilitering av ditt tregulv

Våre rehabiliteringstjenester sørger for å tilbakeføre gulvet til sin tidligere prakt. Med base i Sandefjord, kan vi utføre både små og store reparasjoner og rehabiliteringsarbeid på tregulv!

Fullstendig rehabilitering for ethvert tregulv

Våre rehabiliteringstjenester er skreddersydd for å møte de unike behovene til hvert enkelt gulv. Enten det er snakk om historiske gulv i eldre bygninger eller mer moderne installasjoner som trenger en oppfriskning, har vårt team av fagfolk kunnskapen og verktøyene som trengs for å utføre jobben med høyeste standard.

Prosessen

Vår rehabiliteringsprosess inkluderer nøye evaluering av ditt gulv for å bestemme den beste tilnærmingen. Vi tar hensyn til gulvets alder, tresort, tidligere behandlinger, og nåværende tilstand. Deretter følger en grundig prosess som kan inkludere:

  • Rengjøring: Fjerning av gammel finish, skitt og urenheter.
  • Reparasjoner: Omhyggelig reparasjon av skader som riper, sprekker, eller løse planker.
  • Sliping: Bruk av avanserte teknikker for å oppnå en jevn og glatt overflate.
  • Overflatebehandling: Velge og påføre passende finish som lakk, olje eller hardvoksolje, basert på dine ønsker og gulvets behov.

Langvarig verdi og holdbarhet

Målet med vår rehabilitering er ikke bare å forbedre gulvets utseende, men også å sikre langvarig verdi og holdbarhet. Med vår hjelp kan du nyte et gulv som ikke bare ser flott ut, men også tåler hverdagens utfordringer.

Kontakt oss i dag!

Er ditt tregulv i behov av rehabilitering? Ta kontakt med Vestfold Gulvsliperi i dag for en uforpliktende konsultasjon. Vi ser frem til å hjelpe deg med å gjenopprette skjønnheten og funksjonaliteten til ditt tregulv.

Kontakt oss via [telefon/e-post/nettside] for mer informasjon eller for å avtale en tid.

Ønsker du et tilbud?

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.