Lakkering

Din ekspert på behandling av tregulv

Vi tilbyr en omfattende tjeneste for behandling av tregulv!

Hos oss kan du velge blant en rekke behandlingsalternativer, inkludert lakkering, oljing og bruk av hardvoksolje, for å gi ditt gulv den perfekte finishen.

Lakk - Stor variasjon

Vårt utvalg av lakkprodukter er nøye utvalgt for å møte ulike behov og preferanser. Vi bruker primært vannbaserte lakker, som er miljøvennlige og gir en slitesterk overflate. Vannbasert lakk er ideell for de som ønsker en holdbar og estetisk tiltalende finish. Skulle du imidlertid ønske en annen type lakk, er vi fleksible og kan skaffe alternative produkter etter kundens forespørsel.

Hardvoksolje - Miljøvennlig og fleksibelt

Hardvoksolje har blitt et populært valg blant våre kunder. Dette miljøvennlige produktet gir en jevn, lun og matt overflate som komplementerer ethvert rom. En av de største fordelene med hardvoksolje er fleksibiliteten; det er mulig å behandle lokalt slitte områder for å friske opp gulvet uten å måtte behandle hele overflaten på nytt, en fordel som ikke alltid er mulig med lakk.

Olje - Fremhev strukturen i treverket

Oljebehandling er en annen spesialitet hos Vestfold Gulvsliperi. Vi tilbyr et bredt utvalg av oljer, tilpasset forskjellige tresorter, for å sikre at ditt gulv ikke bare blir beskyttet, men også får tilbake sin naturlige glød og det originale livet i treverket. Oljebehandling er ideell for deg som ønsker å fremheve og bevare den naturlige skjønnheten i tregulvet.

Bredt utvalg innen overflatebehandling

Uavhengig av hvilken type overflatebehandling du foretrekker, har vi produktene og ekspertisen til å møte dine behov. Vårt brede utvalg av produkter og behandlingsmetoder sikrer at vi kan tilby den perfekte løsningen for ditt spesifikke prosjekt.

Kontakt oss for en skreddersydd løsning

Er du interessert i å lære mer om våre overflatebehandlingstjenester, eller trenger du hjelp til å velge riktig behandling for ditt gulv? Ta kontakt med Vestfold Gulvsliperi i dag. Vårt team av erfarne fagfolk står klare til å gi deg råd og veiledning, slik at du kan ta det beste valget for ditt hjem eller kontor.

Ønsker du et tilbud?

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.