Gulvsliping

Vestfold Gulvsliperi - Støvfri gulvsliping i Sandefjord

Velkommen til Vestfold Gulvsliperi! Vi tilbyr gulvsliping i Sandefjord, Larvik, Tønsberg, Horten og Skien! Vår lidenskap er å bringe nytt liv til dine tregulv. Med en dyp forståelse for gulvsliping og en brennende lidenskap for detaljer, garanterer vi et sluttresultat som ikke bare forbedrer utseendet på ditt hjem eller kontor, men også forlenger levetiden til dine treoverflater.

Mer enn bare gulv

Våre tjenester strekker seg utover tradisjonell gulvsliping. Vi er spesialister på fornying og gjenoppretting en rekke treoverflater, inkludert:

  • Benkeplater: Vi kan fornye og beskytte dine benkeplater.
  • Terskler: Ofte oversett, men viktige for helhetsinntrykket, kan terskler bli som nye.
  • Trapper: Vårt team tar seg av komplekse oppgaver som trappesliping, og sikrer et jevnt og tiltalende utseende.


Holder du til i Sandefjord, Larvik, Tønsberg eller Skien? Ta kontakt med oss om du ønsker hjelp med å slipe gulv, benkeplater eller annet!

Vi lytter til dine ønsker

I Vestfold Gulvsliperi jobber vi tett med deg som kunde for å forstå dine behov og ønsker. Vi tilpasser våre tjenester for å møte disse behovene på best mulig måte.

Klar for en forandring?

Er du klar for å fornye dine tregulv eller andre treoverflater? Ta kontakt med oss i Vestfold Gulvsliperi i dag. La oss vise deg hvordan vi kan forvandle ditt hjem eller arbeidssted med vår ekspertise og dedikasjon til håndverket.

Kontakt oss i dag for mer informasjon eller for å avtale en tid. Vi ser frem til å hjelpe deg med å fornye tregulvet!

Du finner oss i Sandefjord – klare til å ta på oss oppdrag!

Ønsker du et tilbud?

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.