VESTFOLD GULVSLIPERI

Tjenester og produkter

Gulvsliping

Alle tregulv kan slipes så sant det er nok igjen av gulvet. Som oftest slipes det bort 1-3 mm alt avhengig av hva slags gulv det er og gulvets tilstand.

1

Før sliping

Før sliping er det en fordel å fjerne gulvlister og annet som grenser til gulvet. Da vil man unngå eventuelle skader på disse og det vil også forenkle behandlingen når/ hvis dette skal gjøres.

2

Underveis

Sliping av gulv kan gi litt støv, men det er minimalt. Vi har støvsugere / oppsamlere på alle våres maskiner, så kunden trenger ikke å tømme rommet for ting som henger på vegger osv.

3

Etter sliping

Etter sliping av gulv, vil som oftest kunden ha det behandlet med enten lakk, olje eller hardvoksolje. Her har vi et bredt og kvalitetsorientert utvalg som vil kunne tilfredsstille de aller fleste bruksområder.

Produkter

Her har vi et bredt utvalg som passer til de aller fleste bruksområder. (Privat, lokaler, idrettsgulv, med flere).

Lakk

Lakk finnes i flere varianter og merker. Vi bruker vanligvis vannbaserte produkter, men ønsker kunden noen annet ordner vi dette.

Hardvoksolje

Et produkt flere har fått øynene opp for. Dette er et godt miljøvennlig produkt som gir en jevn, lun og matt overflate. Den har en stor fordel med at man kan gå lokalt på ekstra slitte plasser for å friske opp dette i motsetning til f.eks lakk.

Oljer

Oljer finnes også i flere varianter og merker som er beregnet på ulike tresorter. Denne gir glød til gulvet og får frem det originalet livet i treverket tilbake.

Har du behov for våre tjenester?

Å slipe gulvet er som oftest rimeligere enn å bytte det ut. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig og uforpliktende prat!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.